IsLaM iTu MuDah NaMun BukAn BaGi yANg mEmuDaHkaNya MaLah IsLaM ItU PeLenGkaP nAmuN BUkAn MiLik YaNg TiDak MenGaMaLkanNyA



Friday, February 17, 2012

Merpati dua sejoli..




Saya tak de ape pon nak tulis.. cume pagi-pagi jumaat yang mulia ni, teringat pulak kat suamiku yang cute ni.. uhuk-uhuk.. ini namenye kangen banget!  kawan-kawan yang dah kawen duduk serumah ngan husband masing-masing.. saye?? jauhnye.. kutub utara kutub selatan ..

Sedihnye, dah la tak ada cuti.. nak harap cuti hujung minggu je.. tapi cuti tak sama, johor sabtu n ahad.. kelantan jumaat n sabtu.. saya mana ada cuti semester.. clinical year busy kot.. nanti raya ada la cuti seminggu, tapi kena collect data buat research pulak.. 

Untung saya dapat suami yang sabar dan faham dengan baik.. love you! tunggu ye farah abis belajar.. sekarang nih memang busy tahap ape ntah.. tiap hari hidup dengan patient saya je.. doakan farah pass exam and all requirement needed ok..  

p/s- kite kena kuatkan semangat.. kalau rase berat dada ni.. pape pon return to Allah.. semua ujian ada hikmah.. moga  Allah berkati hubungan ini... redha pada farah ye abang..  nak taw tak? farah ada magik.. tengok je gambar farah tiap hari.. nanti 'ting' sekelip mata je leh buat orang senyum..  boleh dah amalkan petua awet muda ni tiap hari.. hihi

3 comments:

Mohd Khairi Khadzir said...

shweetttt............hikhikhik sabaq2 naa, insyaallah akan okay nnt hehe

nuRRul syafi_iZZan said...

barakallahulakuma..
bnyk blajar dr kamu..alhamdulillah
^__^

pena said...

=)